Shoppa min stil

no products

After Work på Kasai i Malmö

After Work på Kasai i Malmö.

I fredags jobbade jag min sista arbetsdag och därmed starta min föräldrarledighet. Jag kommer vara föräldrarledig heltid från mitt vanliga jobb. Men jag kommer att fortsätta driva mitt företag inom sociala mediet precis som vanligt. Kommer berätta lite mer om min plan i ett annat inlägg.

Jag och Maria hade redan innan hennes semester bokat in fredagen och att vi skulle köra after work. Hon har varit iväg på semester i några veckor och även hunnit fylla år. Så vi körde två flugor i en smäll. After work och födelsedagsfirande. Såklart, så senil som jag är, så glömde jag hennes present hemma. Så vi måste boka in en ny dejt så hon kan få sin present.

After Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i Malmö

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?