Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   212
32   384
9   383
23   396
18   359

After Work på Kasai i Malmö

After Work på Kasai i Malmö.

I fredags jobbade jag min sista arbetsdag och därmed starta min föräldrarledighet. Jag kommer vara föräldrarledig heltid från mitt vanliga jobb. Men jag kommer att fortsätta driva mitt företag inom sociala mediet precis som vanligt. Kommer berätta lite mer om min plan i ett annat inlägg.

Jag och Maria hade redan innan hennes semester bokat in fredagen och att vi skulle köra after work. Hon har varit iväg på semester i några veckor och även hunnit fylla år. Så vi körde två flugor i en smäll. After work och födelsedagsfirande. Såklart, så senil som jag är, så glömde jag hennes present hemma. Så vi måste boka in en ny dejt så hon kan få sin present.

After Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i MalmöAfter Work på Kasai i Malmö

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?