Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 37 & specialistläkare

Graviduppdatering vecka 37 & specialistläkare.

Idag går jag in i gravidvecka 37 och har därmed 27 dagar kvar till beräknad förlossning. Men som ni vet så ligger min lilla kille i säte och jag vill inte göra ett vändningsförsök. Så idag har jag tid med specialistläkaren i Lund. Så vi får se vad som händer om de bokar en tid för kejsarsnitt, vilket jag hoppas om han inte vänder sig. Jag är otroligt orolig att mina värkar ska komma igång när han ligger i säte då jag absolut inte vill föda i säte. Men enligt barnmorskan, så skulle det hända att vattnet går eller att värkarna kommer igång så måste vi åka in.

Bebisen är nu ca 46 cm lång och väger ca 2,79kg. Han rör sig för fullt i magen och jag känner honom i princip hela tiden. Var hos barnmorskan igår och han växer precis som han ska och hjärtljuden är bra. Nu längtar vi verkligen efter vår lilla kille och det känns så himla overkligt att han snart är här med oss.

Idag är dessutom min sista arbetsdag på jobbet innan förlossningen. Känns också helt galet att jag inte ska gå till jobbet på flera månader. Tycker tiden har gått så himla snabbt.

Graviduppdatering vecka 37 & specialistläkare

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?