Shoppa min stil

no products

Inbokat samtal med specialistläkaren

Inbokat samtal med specialistläkaren.

Ska sammanfatta lite kort hur det har gått idag. Hade en tid hos min barnmorska imorse för att kolla om lillen vänt sig. Efter att hon gjort ultraljud så visade det sig att lillkillen fortfarande ligger i säte. Det viste jag redan eftersom jag känner honom så tydligt.

Förra gången föreslog barnmorskan att jag skulle gå på vändningsförsök och vägra på plats. Men jag fick panik av tanken att bara ens gå dit. Så det blev istället att hon skrev en remiss till specialistläkarna i Lund och faxade över den redan imorse. Strax innan lunch får jag ett samtal från Lund som undrade om jag redan kan komma imorgon på morgonen. Jag blev så lycklig att dom ringde mig så snabbt och tackade direkt JA till tiden. Alltså vilken lättnad att få den här tiden och kunna prata med en specialistläkare.

Känns som att hela denna situationen har väckt tillbaka en rädsla inför både förlossningen och vad som ska hända. Jag hade en tuff 29 h förlossning med Matteo. Och jag har haft en rädsla även nu, men har lyckats bearbetat den. Men nu känns det som att rädslan är tillbaka. Jag var även livrädd för förlossningen med Matteo men efter att pratat med min barnmorska varje gång jag var där så lyckades jag samla mig.

Inbokat samtal med specialistläkaren

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?