Shoppa min stil

no products

Den avgörande undersökningen

Den avgörande undersökningen.

God morgon raringar.

Idag är en avgörande dag för mig. Jag är påväg till barnmorskan för undersökning om lillen vänt sig (och jag känner att han inte vänt sig). Hoppas jag har fel men det tror jag inte med tanken på att jag känner hans rörelser och sparkar. Har han inte vänt sig så ska barnmorskan ringa överläkare i Lund för att diskutera alternativ. Jag vill inte göra en vändning eller föda i säte. Alternativet som är kvar är kejsarsnitt. Imorgon går jag in i vecka 37 så där är inte mycket tid kvar.

Jag är väldigt nervös att han ska komma tidigare eftersom han ligger med rumpan ner. Hoppas att jag kan få tid med en överläkare väldigt snabbt. Har varit en otroligt jobbig tid att behöva oroa sig för vad som ska hända och om dom kommer pressa mig till en vändning trots att jag inte vill.

Så fort jag får veta mer så kommer det en uppdatering på bloggen. Den avgörande undersökningen

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?