Shoppa min stil

no products

DEN PERFEKTA SLINGBACK

Rizzo har nämligen kickat igång sin REA (-adlink), och jag har hittat den perfekta slingback skon. Den är dessutom på rean, Rizzo Veridiana (-adlink) som finns i svart, ljus rosa och mullvad. Går även bra att klicka på bilderna nedan för att komma till rätt färg.

Rizzo Veridiana SlingbackRizzo Veridiana SlingbackRizzo Veridiana slingback

Jag är helt förälskad i slingback och slog till på de rosa. Klacken är 8 cm vilket är precis lagom och funkar även att ha till vardags. Detta är mina allra första slingback, tycker det är otroligt svårt att hitta slingback som sitter bra på foten. Ville även ha dom i svart men dom tog slut i min storlek på direkten.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?