Shoppa min stil

no products

Gick inte så bra

God morgon fina ni

Märkligt nog då vakna lillkillen tidigare än vanligt. Igår kom han i säng ganska mycket senare än vad han brukar vanligtvis men det var för att han somna vid 17.30 och sov till nästan 20.00 och vanligtvis lägger vi honom 20.00. Så den lilla busungen var uppe vid 7.30 och jollra.

Torsdagar är väldigt speciella då vi kör invägning och denna torsdagen blev inte riktigt lyckad. Istället för att vågen ska peka neråt så peka den uppåt. Har bara mig själv att skylla på, då jag slarvat med min LCHF kost men bara att ta sig i kragen och köra på. 

Nu blir det kaffemys i soffan med min lilla familj och sen 

Gårdagens bild innan träningen. Laddar upp med kaffe för att få extra energi. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?