Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Graviduppdatering vecka 26

Graviduppdatering vecka 26.

I fredags gick jag in i vecka 26. Hade också en tid hos barnmorskan och det gick super bra. Mitt järnvärde hade ökat, blodtrycket var perfekt och bebisen växer som den ska.

Enligt barnmorskans mätning så växer bebisen enligt den “normala” kurvan. Finns en kurva för små, mellan och stora bebisar. Jag var nyfiken hur magen var med Matteo i samma vecka och den är 2 cm mindre. Denna lilla killen känns lite mindre än Matteo. Men återstår att se när han väl kommer ut. Är så nyfiken på honom och längtar efter honom.

Enligt gravidappen är bebisen ca 31 cm och väger ca 810 gram i början av veckan. Barnet kan nu andas in och ut och tränar sig genom att fylla lungorna med fostervatten. Ögonen är färdigbildade. Vid ljud reagerar barnet med högre puls, den börjar också reagera på beröring under denna perioden.

Känns verkligen som att under denna veckan så har min mage växt rejält. Jag försöker att röra på mig så mycket som möjligt. Men jag kan inte gå så snabbt så jag direkt känner mig så andfådd, men jag gör mitt bästa.

Graviduppdatering vecka 26

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?