Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   45
13   224
17   174
17   228
19   211

En väldoftande oas

En väldoftande oas i samarbete med Livehome.se

Att ha en rent och fräscht hem är något som är otroligt viktigt för mig. Älskar att ha det rent hemma. Men när man har barn så är det verkligen inte lätt. Det finns alltid lite grejer som ligger här och där. För mig är inte det några problem för vi försöker lära Matteo (tar sin lilla tid) att han ska plocka undan efter sig. Nu när vi ska ha en till liten kille så blir det inte precis enklare.

Som jag skrev tidigare så lever vi alla hektiska liv och det är inte lätt att få in storstädningen och allt vad livet innebär. Jag känner att jag vill prioritera den tiden på något annat. Därför har vi tagit in en städfirma varannan vecka som kommer hjälpa till med storstädningen.

Sen är det inte precis det enklaste hemmet att städa då alla våra möbler är vita och ljusa. Så fort det kommer lite smuts eller damm så syns allt. Känns som att jag springer och dammar hela tiden.

Aroma Diffuser!

Känslan av ett nystädat och väldoftande hem är helt underbart. Har ni hört talas om Aroma Diffuser? Jag hade inte heller hört talas om den förrän i förra veckan. När jag hörde att det är en doftspridare som förvandlar hela hemmet till en väldoftande oas så kände jag direkt att detta var något för mig. Och jag hade så rätt, förutom att hemmet doftar magiskt så är det en fin detalj. Igår var första gången jag invigde den. När mannen kom hem blev han helt chockad hur gott hela hemmet luktar.

Aroma Diffuser är en doftspridare och lampa i ett och samma. Jag valde den som liknar marmor och blev super nöjd, den passar perfekt in bland resten av inredningen.  En jätte fin inredningsdetalj. Inuti finns en behållare med vatten och i den tar man några droppar doftolja. Jag valde clean cotton som doftar helt magiskt och fräscht.

Såg även att den franska parfymmästaren Maison Berger Paris tagit fram en härlig doftlampa med lyxiga dofter. Denna doftlampa står nu också högt på min önskelista.

Kom även på att det snart är morsdag och detta är ju verkligen en perfekt present till en mamma. Är man osäker på vilken doftolja man ska välja så tycker jag helt klart clean cotton eftersom den doftar lagom och inte en sådan doft man får ont i huvudet av.

Använd koden Anna14 och få 14% rabatt på ett helt köp hos Livehome.se.

En väldoftande oasEn väldoftande oasEn väldoftande oas

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 21 maj, 2019 / 10:52 f m

    Ordning och reda är skönt och avslappnande.
    Speciellt om man slipper själva städandet ☺

    Och att hemmet doftar fräscht är ett plus som ökar trivseln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?