Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   199
31   374
9   380
23   396
18   359

Graviduppdatering vecka 29 & värmen

Graviduppdatering vecka 29 & värmen.

Jag har verkligen blandat ihop dagarna och var nästan 100 på att det är lördag idag. Men nej det är ju fredag och det innebär att jag är inne i graviditets veckan 29. Och därmed går jag in i sista trimestern.

Bebisen är nu 35 cm och väger ca 1,26 kg i början på veckan. Hjärnan och de inre organen fortsätter att utvecklas och barnet fortsätter att lägga på sig ännu mer vikt.

Jag mår fortfarande bra vilket känns jätte skönt. Vissa dagar är jag mer trött än andra men för övrigt mår jag jätte bra. Jag försöker röra på mig så mycket det går och det funkar jätte bra. Jag blir trött väldigt snabbt och måste stanna och vila när vi promenerar men det funkar.

Däremot så har det verkligen varit så varmt dom senaste dagarna och nej jag klagar inte. Jag älskar värme och har svettats på alla möjliga konstiga ställen, typ bröstsvett, rumpsvett ja och listan kan bli hur lång som helst. Men häromdagen så var jag ute med Matteo och det var så varmt så jag la mig i hans pool. Jäkla vad skönt det var, det kommer jag göra vid flera tillfällen.

Graviduppdatering vecka 29 & värmen

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?