Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Elegant & klassisk stil

Elegant & klassisk stil.

Jag älskar elegant och klassisk stil. Skulle kunna gå i kavaj varje dag året runt men det är också kul att variera. Däremot är det inte det enklaste att klä sig elegant och klassiskt under graviditeten. Dessutom vecka 29 så magen börjar bli rätt stor nu.

Det bästa med kavaj är att jag under min graviditet kan piffa upp en enkel svart gravidklänning med kavaj eller tweedjacka. Det är precis vad jag har gjort. Och det bästa av allt är att dessa kläder kan jag använda efter min graviditeten. Så har jag tänkt med alla plagg under min graviditet, att dessa plagg måste jag kunna använda efter min graviditet.

Förutom kavajer så finns det plagg som klänningar som jag kommer kunna använda efter graviditeten. Vissa kommer sitta lösare och andra kommer jag få sy in.

Gravidklänning H&M / Solglasögon Chloe / Kavaj Cavaliere / Väska YSL

Elegant & klassisk stil Elegant & klassisk stil Elegant & klassisk stil Elegant & klassisk stil Elegant & klassisk stil

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?