Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Runda trendiga Chloe Solglasögon.

Runda trendiga Chloe solglasögon innehåller affiliatelänk.

Minns ni att jag för en tid sen tipsa er om runda Chloe solglasögon på Rean. Jag passade själv på att klicka hem ett par och chansa. Har nämligen inte testat just denna modellen i affären. Fick hem dom igår och blev sjukt nöjd. Jag har testat andra runda modeller som jag gilla så jag kunde gissa att dom skulle sitta bra. Var dock lite osäker på modellen, men när jag fick hem dom och testa bestämde jag mig för att behålla dom.

Det bästa av allt är att alla dessa solglasögon är nedsänkta med mer än 60% rabatt och kostar nu 999:-. Ni hittar dom HÄR eller klick på bilden nedan.

Runda trendiga Chloe Solglasögon.Runda trendiga Chloe Solglasögon. Runda trendiga Chloe Solglasögon.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?