Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   203
32   294
21   245
36   292
29   321

Graviduppdatering vecka 28 & 3:e trimestern

Graviduppdatering vecka 28 & 3:e trimestern.

Igår gick jag in i vecka 28 och därmed 3:e trimestern, som också är den sista delen i graviditeten. Började nästan känna på mig denna veckan att det är 3:e trimestern eftersom jag känt mig lite tröttare än vanligt. Trots det har jag försökt att hålla igång och röra på mig.

Bebisen är 39 cm långt och väger i början 1,1 kg. Den kan fortfarande vända sig ett tag till. Snart lägger dom flesta sig till rätta med huvudet neråt.

Jag mår väldigt bra vilket känns otroligt skönt och det känner jag mig extremt tacksam för. Däremot känns det väldigt tungt men det är inte så konstigt med tanken på kilona jag lagt på mig. Trodde jag skulle ha bättre kontroll med barn nummer två men det har jag inte haft. Det jag däremot gjort är att jag helt och hållet slutat med sötsaker. Det är min 5:e sockerfria dag och det har varit extremt utmanade. Men eftersom jag känt att det varit som en drog så tog jag beslutet att helt utesluta sötsaker vilket jag är glad för. Graviduppdatering vecka 28 & 3:e trimestern

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?