Shoppa min stil

no products

Man får passa på!

Hej raringar.

Ligger i soffan med min minsta kille och äter popcorn och tittar på film. Vi två är riktiga filmälskare. Han är ett sådant barn som kan vara uppe hur länge som helst och sover länge på morgonen. Älskar det!

Igår kväll träffade jag tjejerna på Nils Restaurang i Malmö. Vi hade en super mysig kväll, vi har inte setts på väldigt länge. Lillen sov hos mormor och morfar eftersom mannen jobba sent. Så efter vår träff åkte jag också över till mina föräldrar och sov över där. Jag tycker det är super mysigt, speciellt när man vaknar på morgon. Dom skämmer bort oss.

Jag fick en härlig sovmorgon och en massa gos. Min lilla kille var extra gosig imorse så det gäller att passa på. Sen blev det en sväng förbi gymmet. Nu känns det verkligen tungt att träna men samtidigt skönt att vara igång. Eftersom vi tränar på Entré och dom har en massa aktiviteter för barn så passade vi på att stanna kvar efter gymmet. Matteo älskar alla aktiviteter som finns på Entré och skulle kunna vara där hela dagen.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?