Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Att klä sig under graviditeten!

Att klä sig under graviditeten.

Att klä sig under graviditeten är inte det enklaste, speciellt när magen börjar bli stor. Sen har jag även lagt på mig en del. Men jag älskar fortfarande att klä upp mig och bära fina kläder. Jag är inte riktigt förtjust i mammakläder. För det första så kan man bara använda dom, för det mesta under graviditeten. För det andra så är det mest randigt eller blommigt och kvalitén är inte den bästa. Som tur är har jag hittat några enstaka sidor med gravidkläder som jag gillar.

Jag försöker tänka att dessa plagg vill jag kunna använda när jag fött. Jag får gå upp i storleken men sen kan man sy in plaggen om det behövs. Vissa klänningar sitter fint även om dom sitter lite lösare.

Klänningen nedan är inte en gravidklänning och en sådan jag kommer kunna ha efter graviditeten. Kommer dock få sy in den men det gör ingenting. Klänningen heter Mira och kommer från Cavaliere. Det är en hemsida jag nyligen hittat och är förälskad i kläderna. Så kvinnligt och klassiskt, precis min stil. Att klä sig under graviditeten!Att klä sig under graviditeten!Att klä sig under graviditeten!

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?