Shoppa min stil

no products

Perfekt sommardoft – Elisabeth Arden White Tea

Perfekt sommardoft – Elisabeth Arden White Tea – Innehåller affiliatelänk.

I förra veckan när jag var iväg på middag så hade en av tjejerna en riktigt härlig doft på sig. Jag kunde redan känna doften när jag anlände till restaurangen och kände att jag måste ta reda på vem som luktar så himla gott. Det visade sig vara mitt sällskap och jag blev så glad för då kunde jag fråga henne vilken parfym hon bar. Då berätta hon att det är Elisabeth Arden White Tea (klick) eller klicka på bilden nedan.

Doften är helt magisk och luktar riktigt fräscht. Den står högt på min önskelista. Både doften och body lotion.

Elizabeth Arden White Tea är en frisk och lekfull parfym fylld av gnistrande mandarin och ett svalkande ackord av hav och ros. Med sitt sensuella dofthjärta av vitt te och iris tar parfymen dig på en lyxig resa längs medelhavet som börjar med italiensk mandarin i toppen och avslutas med värmande noter av bärnsten.

Doftfamilj – Blommig/Trä

Toppnoter – Mandarin, Akvatiska noter och Ormbunke

Mellannoter – Iris, Vitt te och Mate

Basnoter – Tonkaböna, Mysk och Bärnsten

 

Det bästa är att doften är riktigt prisvärd, 50 ml 249:-. Jag kör alltid 100 ml för jag tycker det är mest prisvärt. Klicka HÄR.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?