Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Graviduppdatering vecka 29

Då är jag inne i vecka 29 och trimester 3, det börjar närma sig med stormsteg nu 😀 Lillkillen är ca 40 cm lång och väger 1,2 kg. Det är en väldigt aktiv period och jag känner honom nästan hela tiden. Börjar bli ont om plats för det lilla livet. Jag är smått trött om dagarna men inte något värsta, har fortfarande väldigt mycket energi. 

Jag gjorde ett lite längre inlägg bara för någon dag sen när jag passerat 70% av graviditeten, ni kan läsa om det HÄR 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?