Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Graviduppdatering vecka 29

Då är jag inne i vecka 29 och trimester 3, det börjar närma sig med stormsteg nu 😀 Lillkillen är ca 40 cm lång och väger 1,2 kg. Det är en väldigt aktiv period och jag känner honom nästan hela tiden. Börjar bli ont om plats för det lilla livet. Jag är smått trött om dagarna men inte något värsta, har fortfarande väldigt mycket energi. 

Jag gjorde ett lite längre inlägg bara för någon dag sen när jag passerat 70% av graviditeten, ni kan läsa om det HÄR 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?