Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Graviduppdatering vecka 29

Då är jag inne i vecka 29 och trimester 3, det börjar närma sig med stormsteg nu 😀 Lillkillen är ca 40 cm lång och väger 1,2 kg. Det är en väldigt aktiv period och jag känner honom nästan hela tiden. Börjar bli ont om plats för det lilla livet. Jag är smått trött om dagarna men inte något värsta, har fortfarande väldigt mycket energi. 

Jag gjorde ett lite längre inlägg bara för någon dag sen när jag passerat 70% av graviditeten, ni kan läsa om det HÄR 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?