Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Graviduppdatering vecka 32 & sammandragningar

Graviduppdatering vecka 32 & sammandragningar

God morgon raringar.

Idag går jag in i vecka 32 och det är exakt 62 dagar kvar till beräknad förlossning. Bebisen är nu ca 39 cm lång och väger ca 1,79 kg. Dom inre organen fortsätter att mogna och lungorna förbereder sig inför den riktiga andningen. Barnets alla sinnen – syn, hörsel, lukt, smak känsel -fungerar.

Det är viktigaste är att man kontinuerligt under dagen känner bebisens rörelse. Och det gör jag. Det är en liten kille som gillar att sträcka på sig och det känns. Han ligger extremt långt ner och det trycker neråt. Sist jag var hos barnmorskan fick jag reda på att han ligger långt ner med huvudet.

Jag känner starka sammandragningar och förstärkarna kommer lite då och då. Jag känner mig så himla tung och både fötterna och händerna är svullna. Sömnen är helt ok, jag väcks av sammandragningar och förvärkar. Plus att det känns när jag vänder mig från ena sidan till den andra.

Jag är så otroligt nyfiken på vår lilla kille och vi alla tre längtar efter honom. Idag tänkte jag även plocka fram Matteos baby grejer och se vad det är vi har och vad vi behöver köpa. Två större grejer vi behöver köpa är spjälsäng och babyskydd.

Graviduppdatering vecka 32 & sammandragningar Graviduppdatering vecka 32 & sammandragningar

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?