Shoppa min stil

no products

Fredagslyx & hårstyling

Fredagslyx & hårstyling.

Hej raringar.

Startade denna fredagen riktigt lyxigt. Blev dock ingen sovmorgon eftersom jag vakna av mig själv alldeles för tidigt. Jag älskar att unna mig det här lilla extra i vardagen.

Idag hade jag en tid hos Frida på frisörsalongen Bayhome i Staffanstorp. Jag gick nämligen till en annan frisörsalong med har valt att byta salong av olika anledningar. Frida på Bayhome jobbar med Lanzas produkter och jag älskar Lanza, har använt dom i flera år. Dom produkterna är väldigt snälla mot håret och jag som bleker håret behöver just detta. Idag blev det ingen färgning utan vi gjorde en kur för håret och sen styla Frida mitt hår. Kommer berätta om det i ett annat inlägg. Har bokat en tid för slingor hos Frida om lite mer än 1 månad. Eftersom jag rätt nyligen gjort slingor på en annan salong, och vill inte bleka håret så nära inpå nu när jag är gravid. Men det kommer bli helt perfekt att fixa håret innan förlossningen.

Får passa på att önska er en härlig dag.

Fredagslyx & hårstyling

Följ:

5 Kommentarer

 1. Ida
  28 juni, 2019 / 6:59 e m

  Så kul att vi följs åt när det gäller frisörer. Först gick jag hos Samantha och nu går jag hos Frida sedan i höstas ? Hon är grym ?✨

  • Anna
   Författare
   28 juni, 2019 / 7:06 e m

   O men så kul ?? Ja Samantha gick jag hos länge, hon var så grym. Och jag har precis hittat Frida så det ska bli otroligt kul och hon känns verkligen super duktig och vet vad hon gör ?

   • Ida
    28 juni, 2019 / 7:24 e m

    Ja, Frida är jättebra ? Är säker på att du kommer trivas hos henne ? Det var exakt som hos Samantha, att man blir nöjd direkt ✨ Tycker att det är jätteviktigt ??

    • Anna
     Författare
     28 juni, 2019 / 7:26 e m

     Så himla kul att höra ?? Tror jag också, hon verkar super duktig. Fick håret stylat och hon använde inpackning och det blev super bra. Ska färga håret 6 augusti och ser verkligen fram emot det.

     • Ida
      28 juni, 2019 / 9:53 e m

      Åh så härligt ? Måste bara tipsa dig om världens bästa blomsteraffär som finns här i Staffanstorp. Den heter Royal blommor (kolla på Instagram), där finns såååå mycket fint ??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?