Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering vecka 32

Idag går jag in i vecka 32 och vi har börjat räkna ner med stormsteg, tiden går otroligt fort och nu har vi bara smågrejer att fixa till lillkillen sen är allt klart 😀 

I veckan var jag även hos barnmorskan som mätte magen som följer kurvan. Lillkillen ligger med huvudet neråt men är ännu inte fixerad, han är väldigt väldigt aktiv. Jag fick till och med fråga barnmorskan om han verkligen ska vara så aktiv och då sa hon bara ju aktivare han är desto bättre är det och det är ett tecken på att han mår bra i magen. Känns skönt att höra 😀 Nu är han ca 42 cm lång och väger ca 1,8 kg 😀 Som jag längtar efter den lilla grodan i magen. Brukar ligga varje kväll och bara titta på magen hur han vrider och vänder sig, han är som mest aktiv på kvällen/natten. Världens mysigaste känsla, att bara ligga i sängen och titta på magen och se honom röra sig 😀 Att vakna upp på morgonen och känna mannens hand på magen och en liten kille som rör sig för fullt, helt underbart. 

För övrigt så mår jag bra, har dock börjat känna av ischiasnerven och den känner jag mest av när jag går upp på morgonen. Vissa gånger kan jag känna av den om jag går mycket. Trodde först att det var foglossning men barnmorskan kom fram till att det var ischiasnerv. Sen kan jag vid vissa tillfällen få väldigt ont på höger sida av magen (där ligger han mest) det liksom drar och gör jätte ont, men det är inget farligt utan det är ligamenten som sträcks. För övrigt mår jag bra och är igång. Lillkillen är snäll mot mig 😀   

  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?