Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Hur har det egentligen gått med min gravidträning?

Vart ska jag börja. Ibörjan gick det bra med träningen, en personlig tränare hjälpte mig att skräddarsy ett helt eget program anpassat för mig. Jag höll igång och träna minst 2-3 dagar i veckan. 

Men sen har jag ett jobb som varierar, en period sitter jag mycket då jag är på kontoret och sen har jag en period där jag går galet mycket. När jag är på kontoret så behöver jag göra av med energi och då går jag till gymmet efter jobb. Men nu när jag börjat gå mycket så har jag inte haft någon ork att gå till gymmet. Då har det känts som att jag fått min dagliga motion och styrke har jag ej orkat. Som gravid blir man sjukt trött och energin går åt snabbt. 

Träningen tappade jag helt och hållet när jag blev jätte förkyld i Maj och sen höll det mig i ca 1 månad. Ska sakta men säkert försöka komma igång lite, har galet mycket att fixa här hemma och få iordning garderoberna annars blir jag tokig. Jag får liksom ingen ro om där inte är ordning och reda hemma. 

Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde inte att det skulle vara så svårt med styrketräning under graviditeten. Det är liksom svårt att hitta motivationen även fast den känslan efter ett härligt gympass känns helt underbart, man glömmer den ganska snabbt. Idag är jag ledig och då ska jag passa på att komma iväg till gymmet 😀 

Någon av er som är gravid och håller igång med träningen får gärna komma med lite tips 😉  

Vecka 26 och träning på schemat 🙂 

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Vanilj
  19 juli, 2015 / 1:22 e m

  Hej 🙂

  Läser din blogg sen du blev gravid och idag tänkte jag kommentera om att träna under graviditeten 🙂 Har en 4 månaders bebis och har under min graviditet rört mig till förlossningsdagen. Jag gick till gymmet någon enstaka gång i början men sket i det sen.. Det jag gjorde var att jag promenerade varje dag.sen kan du även träna hemma själv.gå in på youtube och sök efter träning för gaavid.fjnkr super! Finns massor av videos där du tränar 10 min som räcker för en gravid och dö tränar du magen,rumpa och allt.

  Jag gick upp 15kg under min graviditet o dom gick jag ner på mindre än 1 månad.det viktigaste är att röra på sig.man behöver inte gymma 🙂

  Lycka till med förlossningen och träningen

  Ps: öva på din andning som kommer hjälpa dig otroligt mycket under värkarna 🙂

  • anna
   Författare
   20 juli, 2015 / 6:56 e m

   Tack för ditt tips, det med youtube låter som en bra ide så det ska jag faktiskt testa. Jag rör mig dagligen då jag har ett jobb som kräver det så lagom mycket motion får jag 😀 Längtar dock till bebisen kommer så man kan börja ha sina vanliga kläder och komma igång med träningen men framförallt för att träffa det nya livet 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?