Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Lyckan är total

Hej fina ni

Sorry för dålig uppdatering idag, har varit ledig och haft fullt upp. Körde ett pass på gymmet imorse och sen har jag hela dagen pysslat med hyllor och lådor till garderoben. Syrran kom över och hjälpte mig. Såfort allt är på plats kommer där bloggbilder 😉

Har varit sjukt sugen på godis nu mot kvällen men inte alls orkat ta mig ut och köpa godis. Lyckan blev total när mannen kommer hem från jobb med en påse godis. Jag flög upp ur soffan som ett litet barn 😀 

Lite vila emellanåt fick det också bli 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?