Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Vardagslyx denna måndag kväll

Nu checkar jag ut från jobb och ska gosa med min lilla kille. Unnar mig ett gals vin denna måndag kväll, har jobbat hela helgen så det är jag värd. Mormor och morfar har passat lillen medan jag har jobbat, helt underbart att kunna förlita sig 100% och veta att man har barnpassning. 

Imorgon är det 6 mån kontroll för lillen och det ska bli spännande att se hur mycket han väger. Nu blir det välling för lillen och vin för denna mamman.

Trevlig kväll. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?