Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Inte likt mig

Hallo finisar

Började denna veckan med att försova mig, inte likt  mig då jag är noga med att sätta klockan, aja vad ska man göra. Mobilen har ringt hela helgen så igår satte jag den på ljudlös och glömde ta tillbaka ljudet, typiskt. 

Vi kör igång en ny kort jobbvecka, imorgon står 2 dagars planeringskonferens på schemat så jag måste packa lite grejer idag då det är tidig morgon som gäller imorgon och vi är inte tillbaka förrän dagen efter. Kort men intensiv vecka 🙂

Nu tillbaka till jobb 🙂 Trevlig måndag  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?