Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Kavaj med pärldetaljer

Kavaj med pärldetaljer

Jag gillar H&Ms kavajer. Nu vet jag också att det finns olika kollektioner och dessa är ur conscious kollektionen. Tycker att dom är helt okej i kvalitet och i bra prisklass.

I somras tipsa jag om en svart och rosa kavaj med pärlknappar. Ni var några stycken som fastnade för som lika mycket som jag. Men dom sålde slut rätt snabbt och nu såg jag att dom kommit in hos H&M igen. Nu finns den dessutom i en super läcker vit färg (finns HÄR ) och en jätte fin beige färg ( finns HÄR). Kavajerna kostar 399:- och det är bra pris. Den svarta hittar ni HÄR. Jag upplever att HMs kläder är små i storleken men just dessa kavajer är helt normala och dessutom lite längre i modellen. Super fin kavaj med pärldetaljer.

Jag har den svarta och rosa, den rosa finns tyvärr inte längre. Och jag har haft dom mest till jeans, både blåa och svarta jeans. Känner mig dock sjukt sugen på att slå till på den beiga. Känner att beige är en sådan färg jag behöver fylla på mer i min garderob. Nu är det dessutom säsong för scarf vilket kan vara super snyggt att ha till.

Vit kavaj Beige kavaj Svart kavaj

Kavaj med pärldetaljer​
Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   17 oktober, 2020 / 8:14 f m

   Älskar dom, snyggt med pärlor som detalj

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?