Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Laptopbord från eStore

I samarbete med Estore.nu/sv/

Räck upp en hand om du jobbar hemifrån. Nu under pandemin så är vi väldigt många som jobbar hemifrån (om man har möjlighet till det). Jag jobbar en del hemifrån och då måste man ha någonstans att sitta. Jag har hittills inte sett eller hittat något snyggt datorbord eller arbetsbord som inte tar alldeles för stor plats. Men så såg jag laptopbord hos eStore som jag blev otroligt nyfiken på. Idag sitter jag mest vid köksbordet eller flyttar in i ett av rummen där jag får stå upp.

För det första så verkar laptopbord otroligt smidigt att kunna flytta runt på. Eftersom jag byter rum här hemma beroende på om barnen är hemma vissa dagar. Så behöver jag något som är smidigt att flytta runt på. Sen verkar den dessutom så himla lätt att bara ställa åt sidan utan att den tar alldeles för stor plats. Den uppfyller alla kriterier som jag önskar. Jag älskar att den också är vit. Det vikigaste av allt är att jag kan ha min kaffe kopp vid sidan.

Laptopbord från eStore

Inte nog med att man kan flytta runt på den så verkar det så smidigt att man kan höja och sänka den. På så vis kan man sitta var som, soffan, fåtöljen eller vid stolen. Den är gjord på högkvalitativ stål och har en inställbar höjd på 52 och 84 cm. Vilket är helt perfekt. Man kan också låsa den för att den ska stå stadigt. Bordsskivan är 60 * 40 cm stor. För dom som inte vill ha den i vit så finns den även i svart. Hos mig passar den vita bättre med min inredning.

Laptopbord från eStore
Kan ha den var du vill i hemmet. Smidig att flytta runt på och tar inte för stor plats. Precis vad jag behöver nu när jag jobbar mycket hemma.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?