Shoppa min stil

no products

Lyxshopping & Restaurang La Grapa

Lyxshopping & Restaurang La Grapa i Malmö.

God morgon raringar raringar.

Vilken härlig dag jag hade igår. Efter jobb mötte jag upp fina Maria, vi lyckas alltid mixa nytta med nöje på det perfekta sättet. Lyxshopping stod på schemat och vi möttes utanför Mulberry eftersom Maria skulle handla väska. Därefter passade vi på att ta outfit bilder och sen satte vi oss på restaurang La Grapa i Malmö. Vi passade också på att planera inför hösten.

Lyxshopping & Restaurang La GrapaLyxshopping & Restaurang La GrapaLyxshopping & Restaurang La Grapa

När jag kom så kändes det skönt att se att byggarna fixat iordning allt. Eller nästan iallafall, dom hade missat lite smågrejer som dom kommer och ska fixa imorgon. Men annars är det färdigt att möblera. På stories kan ni se lite provisoriskt hur jag möblerat @annamatkovich. Jag lär väl möblera om 100 gånger innan jag är nöjd. Imorgon kommer städerskan så det ska bli så skönt att komma hem till ett rent hem. På fredag kommer pappa och ska hänga upp alla våra lampor. Längtar att få iordning allt.

Önskar er en härlig dag fina.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?