Shoppa min stil

no products

Bebisen är inte vänd

Bebisen är inte vänd.

I fredags när jag besökte barnmorskan så skulle hon känna om huvudet var lång ner. Jag har haft ett enorm tryck neråt. Men när barnmorskan började känna så kunde hon inte känna huvudet. Hon sa till mig att vi skulle gå in och göra ett ultraljud, så det gjorde vi. Då visade det sig att denna lilla rackaren inte hade vänt sig. Han har fötterna ner och sparkar rakt ner. Det känns kan jag tala om för er.

Vi satte oss ner och hon sa att jag har inget att oroa mig för och att barn nummer två vänder sig senare. Vecka 37 ska bebisen vara vänd och vänder den inte sig, så bokar man tid på sjukhuset för att göra en vändning. Jag kan inte sticka under stolen med att jag är lite orolig. Vill verkligen att han ska vända sig då jag hört att där är en del del risker när man försöker vända ett barn. Får helt enkelt tänka positivt och hoppas på att han vänder sig snart. 

Bebisen är inte vänd

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?