Shoppa min stil

no products
38   135
67   322
8   205
56   324
26   302

Marknadens absolut bästa concealer

Marknadens absolut bästa concealer.

Startar denna måndagen med att ge er det bästa tipset. Har tipsat om den innan men nu är ni så många som kikar in, så ibland kommer tipsen igen. Jag har länge letat efter en bra concealer men inte lyckats.

Nu har jag väldigt mörka ringar under ögonen som nästan ser ut som blåmärken. Jag har testat väldigt många concealer där ute och till slut hittat marknadens absolut bästa concealer enligt mig. Det är Kat Von D concealer som heter Lock-it. Ni hittar den HÄR (adlink). Kat Von Ds produkter säljs inte överallt, jag köper min från Sephora (adlink). Färgen som jag använder är 3.

Den är verkligen super täckande och håller länge. Det enda negativa jag upplever med den är att den lägger sig i vecken/rynkorna så man måste ha en bra återfuktande ögonkräm. Marknadens absolut bästa concealerMarknadens absolut bästa concealer

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?