Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Min dagliga smink rutin.

Min dagliga smink rutin.

Jag får ofta frågan vilka smink produkter jag använder dagligen. Vet inte hur ni är men när jag väl hittar mina favoriter så byter jag sällan ut. Jag kan absolut testa nya men återgår till favoriterna om inte dom nya uppfyller kraven. Läppstift har jag inte lagt ut eftersom jag har en massa som jag älskar. Men jag har en kategori här på bloggen – Läppstift– där ni kan se några av mina favoriter.

Min dagliga smink rutin.

Min dagliga smink rutin.
Efter att jag applicerat min dagkräm så lägger jag alltid på en primer. En primer förbereder huden för foundation och slätar till huden. Man får en jämnare yta att jobba på. YSL Touche Eclat Blur Primer är super bra då man får otroligt fin lyster och huden känns så fin och len. Just nu är den på kampanj 379:- HÄR.
Min dagliga smink rutin.
Jag är egentligen ingen foundation tjej och gillar inte hur en foundation lägger sig. Men Les Beiges från Chanel är inte alls som en vanlig foundation. Tycker nästan den är mer som en kräm som direkt går in i huden. Den är även lagom täckande. Så är man alltså ute efter något riktigt täckande så är detta inte ett alternativ. För mig funkar den helt perfekt. Sen tar jag även i Les Beiges glow när jag applicerar foundation. Alltså jag blandar dessa två på handen innan jag applicerar den på huden för att få extra flow. Älskar ❤️.
Bara på Sephora.
Min dagliga smink rutin.
En bra concealer har varit det svåraste att hitta. Har testat så många olika utan att hitta rätt. Denna fråm Tarte är helt magisk. Jag hade en annan från Tarte som också var super bra men jag tyckte den la sig i fina linjer så bestämde mig för att prova denna istället och nu är jag kär. Enda butiken som säljer Tarte är Sephora och ni kan klicka hem den HÄR.
Min dagliga smink rutin.
Efter att jag applicerat foundation och concealer så tar jag solpuder i hela ansiktet för att få lite färg men också glow. En ny favorit som jag nyligen inhandlat är Guccis solpuder. Tog dock en lite för mörk färg så nästa gång ska jag köpa en som är ett steg ljusare. Men det funkar bra eftersom jag tar jätte lite. Finns HÄR.
Dip Brow från Anastasia. Också en ny favorit som jag inte kan vara utan. Hade brow gel med brun färg innan och den var också bra men gillar denna mer då man får en mer naturlig look med just denna. Finns HÄR.
Jag använder dessa borstar när jag sminkar mig. Till solpuder, till glow och till rouge. Man köper dessa i ett helt paket men går även att köpa separat. Finns HÄR.
Sist men inte minst. Har haft denna i flera år och JAG ÄLSKAR DEN. Krämig rouge stick från Chanel. Helt perfekt för den sitter så fint och det blir inte för mycket. Har haft den i flera år och har testat andra märken med samma konsistens men ingen är som denna.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?