Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

BaByliss PRO Triple barrel waver

Fixa håret med BaByliss PRO Triple barrel waver.

Jag var väldigt nyfiken på Babyliss waver och trodde jag skulle få mer 60 tals lockar. Men jag fick inte alls dom lockarna jag hade tänkt mig. Jag är dock super nöjd med locktången eftersom det går väldigt snabbt att locka håret och dessutom får man en super fin look.

Jag har rätt tjockt hår och det tar rätt så långt tid att fixa mitt hår. Speciellt om man tar bit för bit. Det jag också gilla med BaByliss PRO Triple barrel waver är att lockarna håller otroligt bra. Nu tar jag även hårspray i hela håret efter att jag lockat det. Dessutom valde jag att kamma ut håret när jag hade lockat färdigt håret.

Ni hittar den HÄR.

BaByliss PRO Triple barrel waver
Super nöjd med lockarna man får.
BaByliss PRO Triple barrel waver
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?