Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

New in by Lady Morris

Jag älskar Morris kläder både för dam och herr, precis min stil 😀 Kläderna är brittiskt inspirerade med en tuch av det klassiska. Sen ska vi inte prata om kavajer, jag är tokkär i kavajer och har en samling här hemma men denna Chanel inspirerade kavajen från Morris fick följa med hem. Har spanat in den i all evighet och häromdagen slog jag till 😀 Har setg att den finns i blått också som jag ska nappa, dock var den slut på som ställena jag kolla. 

 

Även denna stickade Morris fick följa med hem, perfekt till hösten 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?