Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

New in by Lady Morris

Jag älskar Morris kläder både för dam och herr, precis min stil 😀 Kläderna är brittiskt inspirerade med en tuch av det klassiska. Sen ska vi inte prata om kavajer, jag är tokkär i kavajer och har en samling här hemma men denna Chanel inspirerade kavajen från Morris fick följa med hem. Har spanat in den i all evighet och häromdagen slog jag till 😀 Har setg att den finns i blått också som jag ska nappa, dock var den slut på som ställena jag kolla. 

 

Även denna stickade Morris fick följa med hem, perfekt till hösten 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?