Shoppa min stil

no products

Nyttig (kalorisnål) Taco Pizza

Inte för att jag är inne i någon nyttig period men fick tipset på denna goda pizza som jag tänkte dela med mig. När jag pratar om nyttig så menar jag att den innehåller inte lika mycket kalorier/points som en vanlig pizza. Receptet på denna pizzan är tagen från Viktväktarna och vi passade på att göra den i helgen. Super smidigt och enkelt 🙂 Perfekt om man ska ha folk över och vill göra något gott snabbt.

Receptet baseras egentligen på vad du gillar. Det du behöver är tacos bröd och sen väljer du själv vad du vill ha på. Vi körde på klassiska capricciosa.

Gör såhär:

Lägg upp tacos brödet, lägg på tomatsås med basilika smak. Skär skinka, champiner och lägg det på bröder. Sen strör du på mager ost och vi la även på lite purjelök. In med den i ugnen på 220 grader i ca 6 min. Sen är det klart att servera. 

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?