Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Prisvärda strumpbyxor som inte åker ner

Prisvärda strumpbyxor som inte åker ner.

Någon som jag absolut inte vill lägga ner för mycket pengar på, är strumpbyxor. Jag har sådan otur med strumpbyxor. Dom går sönder så lätt, jag fastnar någonstans, eller så drar jag sönder dom med mina naglar. Sen har jag så himla svårt att hitta strumpbyxor som sitter bra. Alla kasar ner och då är det inte fel på storleken utan har inte hittat några som sitter bra. Det är så störigt med strumpbyxor som inte sitter rätt. Jag kan bli helt galen.

Hittade ett par på Åhléns som jag älskade och som satt helt perfekt på mig. Men sen bytte Åhléns förpackning och jag vet inte om dom bytte leverantör. Men efteråt satt dom inte lika bra.

Vid något tillfälle var jag i akut efter strumpbyxor så jag köpte ett par på Ica Maxi. Dom har jag använt nu i 1 år och dom är super bra. Sitter helt perfekt och är väldigt fina i kvalitén. Det enda man får tänka på är att ta 1 storlek större. Höga i midjan också. Kan verkligen rekommendera dom. Finns också en annan modell i samma märke som heter shaping, som jag också brukar köpa. Men just nu var dom slut.

Prisvärda strumpbyxor som inte åker ner

Prisvärda strumpbyxor som inte åker ner

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?