Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Recept på Overnight Oats

Recept på overnight oats.

God morgon raringar.

Det är nästan så jag knappt håller reda på dagarna. Måste gå in i min kalender för att se vilken dag det är. Sen måste jag verkligen skriva in allt för att inte råka glömma något. Amningshjärna är inte att skoja med.

Idag kommer även ha barnmorskan på hembesök. Ska bli spännande att se hur lång vår lilla kille är och hur mycket han väger.

Har även lite grejer att fixa, ska ringa några samtal och få iväg fakturor. Matteo ska till förskolan imorgon och då kommer det bli enklare att få lite jobb gjort.

Har fått en del frågor om hur jag gör min overnight oats. Och det är faktiskt hur enkelt som helst.

– Du häller i vanlig mjölk eller havremjöl i en skål. (Måtten har jag inte eftersom allt beror på hur man vill ha den). Jag gillar att ha min overnight oats lite mer vattnig. Sen tar du ca 3,5 matskedar (större skedar) havregryn och 1 matsked chiafrön och blandar i mjölken. Låt stå över natten.

– På morgonen när du ska äta den, toppa den med valfri frukt och avsluta med kanel. Jag kör på frukten jag har hemma, idag blev det banan, kiwi och frysta blåbär. Alltså riktigt gott och otroligt nyttigt.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?