Shoppa min stil

no products

Resultat av dagens invägning hos ViktVäktarna

Alltså my gad, kom innanför dörren för ca 1 timme sen. Vilken intensiv men ändå härlig dag. Måndag innebär invägning hos Kicki på ViktVäktarna, jag är lika nervös varje gång jag ska ta steget upp på vågen. Vågen visade -0,8 kg och jag är så himla glad.

Vad jag gjort i första hand är att jag inte ätit efter klockan 18.00. MEN jag har ännu en gång rört veckobonusen och som Kicki sa, det är helt okej man ska få unna sig. Men för mig handlar det om ren principsak, att det inte ska vara en vana att röra hela veckobonusen varje vecka utan att jag faktiskt ska ha lite bättre diciplin. Denna veckan har jag och Jenny sagt att den som rör veckobonusen ska ge den andra 300:- och om vi båda tagit från veckobonusen så ser vi vem som tagit mest. Känns som en bra pepp 🙂

Jag och Jenny har måndagar som vår hälsosamma dag där vi börjat med invägning hos Kicki på ViktVäktarna och sen stannar vi och lyssnar på föreläsningen och diskussionerna. Alltid kul att få tips och lyssna på andra. Därefter tar vi oss till Sats och kör pass som vi bokar in i god tid. Himla kul att göra denna resan tillsammans och peppa varandra. ​

Följ:

2 Kommentarer

 1. 20 mars, 2017 / 10:46 e m

  Grym du e Anna.
  Heja dig. ❤

  Kram Angelica

  • Anna
   Författare
   21 mars, 2017 / 10:24 e m

   Tack snälla fina du. Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?