Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Shopping i Stockholm

Hallo darlings 

Har precis kommit till hotellrummet och är totalt färdig, vi har varit ute sen imorse men så är det ifall man vill hinna med lite shopping. Så det blev en shoppintur innan jobb för mig och Marianna 😀 Shopping tackar man inte nej till. Blev både lite shopping till mig och till lillkillen.

Ska faktiskt slänga på mig träningskläderna och köra ett lätt styrkepass på hotellets gym, vi går så himla mycket om dagarna så kondition behöver jag inte. Men jag vill inte komma ur mitt schema och då måste jag hålla igång 😀  

        
 

Det bästa med att bo på hotell är frukosten, här hade dom så man kunde pressa sin egen juice 😀 Precis vad jag behöver, vitaminkick 🙂 

 

Selfie med syrran  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?