Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Shopping i Stockholm

Hallo darlings 

Har precis kommit till hotellrummet och är totalt färdig, vi har varit ute sen imorse men så är det ifall man vill hinna med lite shopping. Så det blev en shoppintur innan jobb för mig och Marianna 😀 Shopping tackar man inte nej till. Blev både lite shopping till mig och till lillkillen.

Ska faktiskt slänga på mig träningskläderna och köra ett lätt styrkepass på hotellets gym, vi går så himla mycket om dagarna så kondition behöver jag inte. Men jag vill inte komma ur mitt schema och då måste jag hålla igång 😀  

        
 

Det bästa med att bo på hotell är frukosten, här hade dom så man kunde pressa sin egen juice 😀 Precis vad jag behöver, vitaminkick 🙂 

 

Selfie med syrran  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?