Shoppa min stil

no products

Sista arbetsveckan & oron inför

Sista arbetsveckan & oron inför …

God morgon raringar.

Måndag morgon och min sista arbetsvecka inför föräldraledigheten. Känns väldigt nervöst att det börjar närma sig. Det oroar mig att lillen forfarande inte har vänt sig och att jag står här och inte vet vad som ska hända. Idag ska jag försöka få tag på en överläkare och prata om vändningsförsöket och kejsarsnittet. Hoppas att jag kan få tid snabbt. Dom senaste dagarna har jag känt mig nere och ledsen, allting känns bara för mycket. Igår hade jag en sådan dag där jag kände mig extremt svag och yr. Så fort jag böjde mig ner så såg jag stjärnor.

Ni är många som är nyfikna på hur det går med vändningsförsöket och jag lova att hålla er uppdaterade. Än så länge har det inte hänt något och lillen ligger forfarande i säte. Som sagt, jag ska försöka få tid med en överläkare för att diskutera hela situationen.

Sista arbetsveckan & oron inför

Följ:

2 Kommentarer

 1. 29 juli, 2019 / 8:38 f m

  Åhh vännen, det kommer gå jätte bra oavsett! Håller alla tummar för att han vill vända sig!

  • Anna
   Författare
   29 juli, 2019 / 8:44 f m

   Tack fina, håller tummarna.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?