Shoppa min stil

no products

Statusuppdatering: avgörande samtal

Statusuppdatering: avgörande samtal.

Hej raringar.

Oj vad jag har varit trött denna veckan, måste vara värmen också. Det är min sista arbetsvecka innan föräldrarledigheten och det känns verkligen super konstigt. Samtidigt helt underbart för det börjar närma sig och snart får vi träffa vår lilla kille.

Igår ringde jag min barnmorska för att kolla med henne om det är hon som ska boka möte med överläkaren eller om jag ska göra det själv. Hon bokade om min tid till på torsdag för undersökning och om lillen inte vänt sig till dess så ringer hon överläkaren. Hon kommer säga till honom att jag vägrar göra vändning och vad händer här näst. Så det återstår att se vad läkaren kommer att säga. Ni kommer såklart att få uppdatering på vad som händer.

Tänk att denna lilla kille snart ska bli storebror. Han själv är så glad och har svårt att förstå varför det tar så långt tid.

Statusuppdatering: avgörande samtal

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?