Shoppa min stil

no products

Lanza Keratin Healing Oil hårmask!

Lanza Keratin Healing Oil hårmask – innehåller adlink.

För mig är hårvård är lika viktigt som hudvård och skönhet. Speciellt eftersom jag bleker mitt hår. Och sen älskar ju jag skönhet, smink, hudvård och hårvård och tycker det är super kul att prova nya produkter och recensera. Jag lägger ner tid på mina rutiner och för mig är det viktigt. Många brukar ställa fråga hur jag hinner med det! Mitt svar är alltid, man får helt enkelt prioritera. Jag sitter hellre mindre tid i soffan och kollar på tv.

Jag har länge använt Lanzas hårvårdsprodukter och deras healing oil har jag använt i flera år. För några veckor sen bestämde jag mig för att testa Lanza Keratin Healing Oil hårmask och håret känns helt underbart. Jag kan uppleva att blont hår kan se så livlöst ut och Keratin Healing Oil hårmask tillför mycket fukt och ger håret den där glansen som den saknar. Som ni ser på bilden nedan så ser man hur hårmasken skimrar i min hand. Hårmasken tynger inte ner håret utan ger perfekt lyster.

Man applicerar hårmasken i fuktigt hår och låter den verka i 5-10 min. Har man väldigt trasigt hår då ska man ha den i 20 minuter. Jag har valt att ha masken i 20 minuter. Visst kan det vara jobbigt att behöva gå ut duschen och vänta i 20 minuter. Jag brukar göra som så att jag planerar när jag ska ha masken i 20 minuter. Ta inte den om det är någon dag du har bråttom utan välj en kväll/dag där du inte behöver känna dig stressad.

Lanza Keratin Healing Oil hårmask 279:-, klicka på bilderna nedan så kommer ni till hårmasken.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?