Shoppa min stil

no products

Vart ska jag föda? Malmö VS Lund

Vart ska jag föda? Malmö VS Lund.

För det första återstår det att se hur det blir med denna lilla killen. Jag känner att han fortfarande ligger i säte (dvs med rumpan ner istället för huvudet). Vänder han sig inte så får det bli kejsarsnitt. Allt återstår att se hur det blir på torsdag då jag ska träffa min barnmorska.

Men hur som helst. Jag har länge spånat på vart jag ska föda, Malmö eller Lund. Min första son är född i Malmö och trots 29 timmars förlossning så gick det bra. Men så är min tanke att jag gärna vill föda i Lund denna gången. Vi har egentligen lika långt till både Malmö och Lund. Har hört då bra om Lund men och har också bra erfarenhet från Malmö också.

Vart ska jag föda? Malmö VS Lund

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?