Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Skönhetsprepp & Carita hudvårdsprodukter 

Skönhetsprepp & Carita hudvårdsprodukter 

Laddar veckan med skönhetsprodukter från Carita, Ideal hydratation masken från Carita som man dessutom kan sova med är helt underbar. Man får verkligen en massa fukt och boost till huden. Jag köper mina produkter på Kräm hudvårdsstudio eller så kan man köpa på deras webshop Purplepink. Dom brukar ha en del erbjudande så håll utkik. Detta inlägg är alltså inte i samarbete med Kräm hudvårdsstudio då jag endast har samarbete med Kräm på behandlingar. Sist köpte jag en presentbox med produkter från Carita som dom hade sjukt bra erbjudande på.

Jag har även hört att Carita har smink, hade varit spännande att testa med tanken på att jag gillar deras hudvård. Jag har testat en hel del hudvårdsprodukter men inte riktigr hittat någon favorit förrän jag stötte på Carita.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?