Shoppa min stil

no products

Sockerbelastning – inte så farligt …

Sockerbelastning – inte så farligt …

Idag gjorde jag sockerbelastning och det gick jätte bra. Förutom att jag känt mig sjukt yr. Men det är kanske inte så konstigt för jag åt inget från 22.00 igår till 10.00 idag. Och resten av dagen har jag känt mig så trött och seg och sjukt svag.

Minns när jag gjorde min allra första sockerbelastning eller som det också heter Glukosbelastning, så sa alla till mig att det är så äckligt och att jag kommer spy. Nu tror jag att det är väldigt individuellt, jag personligen upplevde inte alla det äckligt eller att jag höll på att spy. Visst, det är inte gott att dricka. Kändes som att dricka en massa socker i vatten. Men som sagt det är helt individuellt men jag upplevde inte alls det så äckligt som alla sa.

Idag låg mitt fastande socker på 3,0 och efter behandlingen hamna den på 6,6. Barnmorskan sa att värdena är super, så det känns skönt. Mitt järnvärde har gått upp från 122 till 136 sist vi sågs och blodtrycket låg på 63/99 vilket också är riktigt bra. Så alla värden enligt barnmorskan såg riktigt bra ut. Jag har i vanliga fall lågt blodtryck och har haft det med båda graviditeterna och det ska tydligen vara jätte bra. Känns skönt med bra värden.

Berätta gärna om din sockerbelastning :).

En bild på magen i vecka 30.

Sockerbelastning - inte så farligt ...

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?