Shoppa min stil

no products

Veckas doft: Elizabeth Arden White Tea

Veckans doft: Elizabeth Arden White Tea – innehåller affiliatelänk.

Startar denna tisdag morgon med att smörja in mig med min nya body Cream från Elizabeth Arden White Tea serien. Och därefter sprayar jag på parfymen. Denna parfymen är verkligen sommarens måste ha doft. Den luktar så fräscht. Jag träffa en tjej för en tid sen som hade den doften och jag var bara tvungen att själv i förskaffa mig sen.

Just nu finns både parfymen och body Cream till kampanjpris. Parfymen Elizabeth Arden White Tea (klickbar länk) 100 ml för 319:- eller 50 ml för 249:-.

White Tea Body Cream från Elizabeth Arden 400 ml för 229:- Veckas doft: Elizabeth Arden White Tea

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?