Shoppa min stil

no products

Lunchdejt, måndagsblommor & helt underbart

Lunchdejt, måndagsblommor & helt underbart.

Hej raringar.

Skrev ett långt blogginlägg imorse och när jag skulle spara ner den så tog jag spara inte. Så hela inlägget försvann. Jag hann aldrig skriva ett nytt inlägg.

Startade denna måndagen med en härlig sovmorgon. Har jobbar hela helgen så jag har en välförtjänt ledig måndag och resten av vecka. Imorgon ska jag förbi kontoret och jobba men det räknas väl inte när man sen är långledig. I veckan tänkte vi också åka över till Köpenhamn.

Imorse hade jag en tid på Pleasure Nails i Malmö för att fixa naglarna. Och som vanligt har jag alltid samma problem, vilken färg ska jag välja. Det var ett tag sen jag hade röda naglar så det fick bli rött. Därefter hade jag och Maria bokat in en fotografering och lunch för att diskutera lite spännande grejer. Som vanligt har vi alltid en massa spännande och roliga grejer att prata om.

Lunchdejt, måndagsblommor & helt underbart

Påväg hem passade jag på att handla blommor på H&M Home. Älskar att där är en stor och fin H&M Home butik och jag har länge velat köpa blommor där. Men jag är ofta påväg någon annanstans och aldrig direkt hemåt. Passade också på att fylla kylskåpet med en massa färsk frukt. Jag har riktiga cravings efter vattenmelon, körsbär och jordgubbar. Dessutom uppskattar hela familjen det. Lunchdejt, måndagsblommor & helt underbartLunchdejt, måndagsblommor & helt underbartLunchdejt, måndagsblommor & helt underbartLunchdejt, måndagsblommor & helt underbart

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?