Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Vinkyl från mQuvée

Äntligen har jag hittat rätt vinkyl som jag älskar. Ojoj vad jag har kollat runt länge och letat efter den perfekta vinkylen. Men så hamnade jag hos Vinkylen.se som har så otroligt stort utbud av vinkylar och där hittade jag rätt. Hittade nämligen en vinkyl från mQuvée som jag fastande för direkt. Stilren och modern vinkyl precis som jag gillar det. Jag ville gärna att den ska vara fristående så jag kan ha den lite vart jag vill. Tycker det är super snyggt med inbyggd vinkyl och man vet aldrig längre fram om jag vill ha en inbyggd också.

Denna vinkyl från mQuvée är precis lagom i storleken. Jag får plats med 24 flaskor. Dock så är den fortfarande lite halvtom och jag håller på att fylla den för fullt. Så himla skönt att ha plats.

Vinkyl från mQuvée
Så himla fin den är.
Vinkyl från mQuvée
Älskar verkligen designen och älskar att hyllorna är i trä. Tycker den får det där lilla extra med hyllorna. Kommer också passa super fint till mitt nya kök. Älskar att man får plats med vinbox också. Hade någon kvar efter kalaset som fått en egen hylla.

Hos vinkylen.se hittar du vinkyl i alla storlekar, från 12 upp till 300 flaskor. Du hittar originalproduktioner från väletablerade märken som exempelvis Eurocave, mQuvée, Climadiff, Cavin och flera andra.

Tips för bästa vinlagring

Vin lagras bäst vid en temperatur på 12 grader. Hamnar temperaturen mellan 10-14 grader så funkar det också. Samma temperatur är hemligheten för bra vinlagring. Vin ska heller inte utsättas för ljus och därför är vinlagringsskåp alltid utrustade med en solid dörr alternativt en UV-skyddad glasdörr. Dessutom blir ofta korken på vinet sämre med åren och därför är det viktigt att man håller vinkylen ren.

Jag har faktiskt fått en hel del tips som jag själv inte visste om. Jag älskar vin men har inte varit helt insatt i hur en vinkyl funkar förutom att den ska vara bra för vinet.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?