Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Vinnare av LCHF kassen :D

För en tid sen så hade Thessan en tävling där man kunde vinna en LCHF kasse från  Mat&Ro’s och vanligtvis vinner jag aldrig. Men jag gav det en chans och skrev en riktigt bra motivering om varför jag skulle vinna LCHF kassen och tadaaa så vann jag 😀 Ska bli så spännande att testa kassen 😀

Bilden nedan är lånad från Thessans blogg1455564865-11925

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   20 februari, 2016 / 4:28 e m

   tack 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?