Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Vinnare av LCHF kassen :D

För en tid sen så hade Thessan en tävling där man kunde vinna en LCHF kasse från  Mat&Ro’s och vanligtvis vinner jag aldrig. Men jag gav det en chans och skrev en riktigt bra motivering om varför jag skulle vinna LCHF kassen och tadaaa så vann jag 😀 Ska bli så spännande att testa kassen 😀

Bilden nedan är lånad från Thessans blogg1455564865-11925

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   20 februari, 2016 / 4:28 e m

   tack 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?