Shoppa min stil

no products

Produktivt Bloggmingel möte 

Hej fina

Vilken intensiv dag, har precis landat i soffan hemma hos mina föräldrar. Ska även slå på datorn och fortsätta jobba. Alltså vilket produktivt möte jag och Käthe har haft idag och vi är ett riktigt grymt team. Under denna tiden har jag fått lära känna Käthe och tycker hon är en inspirerande affärskvinna. Har 3 barn och driver flera olika företag, grymt jobbat 😀

Snart så kommer vi avslöja datumet för nästa bloggmingel 😉  

   
Denna lilla prins fick vara hemma med pappa denna gången. 

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 16 februari, 2016 / 6:34 e m

    Jag tycker du är inspirerande! 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?