Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Vit plisserad kjol

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk.

Jag är helt såld på plisserade kjolar. Har dom i alla möjliga färger. Köpte några förra året när jag var gravid som jag även kan ha detta året också. Gick jätte mycket i plisserade kjolar under min graviditet. Man tar dom över magen och jag tycker det är super snyggt. Jag köpte inte många gravid plagg när jag var gravid utan tänkte alltid att jag vill kunna använda dom efter graviditeten med. Tycker jag lyckades väldigt bra med det.

Däremot har jag inte haft en enda vit plisserad kjol och var tveksam till om jag skulle passa i den. Men den är super läcker och perfekt till sommaren. Tyget på denna är också lite lättare och mjukare. 

Vit plisserad kjol

Just nu hittar ni denna plisserade kjolen hos Bubbleroom till 50% rabatt. Dvs 249:- och med min kod ANNAM så får ni ytterligare 10% rabatt. GÄLLER HELA SORTIMENTET ÄVEN PÅ ALL REA. Klicka – HÄR -.

Vit plisserad kjol
Vit plisserad kjol

En plisserad kjol kan man styla precis hur man vill. Jag själv älskar att styla den med en lite kortare kavaj. På båda bilderna har jag tweed kavaj. Super snyggt till. Fler inlägg på plisserade kjolar (klicka) hittar ni på bloggen. 

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   30 juni, 2020 / 4:35 e m

   Ja dom är verkligen super fina ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?