Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Vit topp med puffärmar

Innehåller reklam för Bubbleroom genom annonslänk.

Om ni missat min kärlek till dom här söta topparna med puffärmar så vet ni det nu. Men jag tycker dom är så otroligt söta. Piffar upp vilken outfit som helst. Man kan ha ett par helt vanliga jeans eller byxor till denna toppen och det blir liksom det lilla extra.

Jag har den i både svart och vit och har burit den några gånger. På bilden nedan bär jag den vita och ni hittar den HÄR för 299:-. Med min kod: ANNAM får ni dessutom ytterligare 10% rabatt på allt hos Bubbleroom.

Vit topp med puffärmar ​
Mina kollar får vara med och agera modeller. Vi passade på att knäppa en bild och sen kom jag på att jag bara har denna med toppen.
Vit topp med puffärmar ​
Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2020 / 10:42 f m

   Visst, älskar det ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?