Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession
Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Mitt senaste tillskott i läppstift samlingen är detta urläckra läppglans från Tom Ford. Jag passade på att fynda det i Köpenhamn då dom hade utförsäljning på Tom Ford. Händer typ aldrig.

Ni som följer mig vet att jag inte är så mycket för läppglans. Inte för att jag inte gillar läppglans utan mest för att jag älskar färg på läppar. Och jag har inte riktigt hittat ett läppglans som uppfyller mina krav. Men Tom Ford Gloss Luxe läppglans är ett vårdande läppglans som innehåller mycket färgpigment. Helt klart en ny favorit. Dessutom innehåller den tre oljor: avokado, oliv och jojoba samt ett luftigt puder för att ge en behaglig känsla, och den återfuktar läpparna för ett fylligt, skimrande och hållbart resultat.

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Klicka HÄR så kommer ni till läppstiftet och det är även den jag bär på bilden nedan. Tom Ford läppstiften kostar lite mer men jag gillar att dom är så sjukt bra genom både hållbarhet men också att man får en massa fukt till läpparna.

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession ​

Vill ni ha tips på andra läppstift så har jag en helt egen kategori i bloggen som heter LÄPPSTIFT där jag tipsar om mina favoriter. Har flera olika färger som jag tipsar om, både matta och vanliga. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 19 augusti, 2020 / 10:25 e m

  Jättesnygg färg på läppstiftet och snyggt med scarfen, såg hur du gjorde

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2020 / 10:42 f m

   Åh tack snälla ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?