Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   88
23   180
25   250
105   410
19   260

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession
Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Mitt senaste tillskott i läppstift samlingen är detta urläckra läppglans från Tom Ford. Jag passade på att fynda det i Köpenhamn då dom hade utförsäljning på Tom Ford. Händer typ aldrig.

Ni som följer mig vet att jag inte är så mycket för läppglans. Inte för att jag inte gillar läppglans utan mest för att jag älskar färg på läppar. Och jag har inte riktigt hittat ett läppglans som uppfyller mina krav. Men Tom Ford Gloss Luxe läppglans är ett vårdande läppglans som innehåller mycket färgpigment. Helt klart en ny favorit. Dessutom innehåller den tre oljor: avokado, oliv och jojoba samt ett luftigt puder för att ge en behaglig känsla, och den återfuktar läpparna för ett fylligt, skimrande och hållbart resultat.

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession

Klicka HÄR så kommer ni till läppstiftet och det är även den jag bär på bilden nedan. Tom Ford läppstiften kostar lite mer men jag gillar att dom är så sjukt bra genom både hållbarhet men också att man får en massa fukt till läpparna.

Tom Ford Gloss Luxe läppglans, 12 Posession ​

Vill ni ha tips på andra läppstift så har jag en helt egen kategori i bloggen som heter LÄPPSTIFT där jag tipsar om mina favoriter. Har flera olika färger som jag tipsar om, både matta och vanliga. 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 19 augusti, 2020 / 10:25 e m

  Jättesnygg färg på läppstiftet och snyggt med scarfen, såg hur du gjorde

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2020 / 10:42 f m

   Åh tack snälla 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?